2012 Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdürlük Atamaları kapsamında, Kastamonu Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcılığı görevinden, Tosya Anadolu Ticaret Meslek lisesi Müdürlüğü görevine atanan Sıtkı Murat Demirci’yi makamında ziyaret ettiler.  Sabah saatlerinde gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Türköz ve beraberinde ki heyete kahvaltı ikramında bulunuldu. Sohbet ortamında gerçekleşen kahvaltıda, Kaymakam Türköz Sıtkı Murat Demirci’ye yeni görevinde başarılar  dilerken, Okul Müdürlüğü görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Eğitimin önemine vurgu yapan Kaymakam Türköz konuşmalarında şunlara değindi.


 “Bir çiçeği sularken ona hayat veririz ve bunun yanında yeni hayatlar yaratırız.Minik bir yüreği hayata hazırlamakta buna benzer.O hayata ne kadar güzel hazırlanırsa ve sarılırsa geride yaşamaya değer iyi bir gelecek bırakır.Hayat bize sunulan en güzel armağandır.Bunun
değerini de en güzel şekilde bilmek gerekir.Her nefes alışımızda ve verişimizdeki kısacık anı mutluluğa çevirmek gerekir.Bu mutluluğun temelinde iyi bir eğitim ve güzel bir gelecekte saklıdır”


Kaymakam Türköz Konuşmasının devamında”  ilk olarak yönetici vizyon ve misyon sahibi olmalıdır. Günü kurtarmak için değil ileriye dönük çalışmalı “diyerek eğitimde yöneticiliğin önemini vurguladı.
Ziyaretlerinden Dolayı Okul Müdürü Murat Demirci, Kaymakam Mehmet Türköz ve beraberindekilere teşekkür etti.
Sıtkı Murat DEMİRCİ'ye yeni görevinde başarılar dileriz.

Haber: Hidayet Kara

Editör: TE Bilisim