Kaymakam Türköz "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü “nedeniyle ilçemizde faaliyet gösteren yerel yazılı ve internet Haber gazeteciliği olmak üzere, ajans muhabirleri ile ilçenin en tepe noktasında öğlen yemeğinde buluştu. İlçemize bağlı Gökomuz Köyü yangın kulesi alanında düzenlenen yemeğe ilçemizde faaliyet gösteren tüm basın mensupları ile Ajans Muhabirleri katıldı.

Kaymakam Mehmet Türköz’ün Gazeteciler günü nedeni ile düzenlediği öğle yemeği programına

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüsnü Acar

İnternet Yayıncıları Gazetecileri ve Yazarları Derneği Başkanı ve Habertürk Muhabiri  Sedat Ağacıkoğlu (www.tosyahaberleri.com)

AA Tosya Muhabiri Mehmet Ulusoylar (www.haber37.gen.tr)

Doğan Haber Ajansı Muhabiri Alaattin Keşoğlu (www.tosyahaberleri.com)

 Haber 37 Gazetesi Müessese Müdürü Gülay Acar,

Muhabirler Muhammet Hayırlı, Emrullah Maya

Tosya Açıksöz Gazetesi Muhabiri Hidayet Kara
(www.aciksozgazetesi.com/)


İHA Muhabiri Refik Yurt,

 Zaman Gazetesi Tosya Temsilcisi ve Cihan Muhabiri Nihat Aydın katıldı.

Yemekte ızgarada pişmiş sucuk, tavuk, ve bunların yanı sıra köy peyniri, bal, yoğurt salata gibi bir çok ikram yapıldı. Yemekten sonra konuşma yapan kaymakam Türköz şunları söyledi,  “Öncelikle hepinize geldiğiniz için teşekkür eder 10 Ocak çalışan gazeteciler Gününüzü geçte olsa  en içten dileklerimle kutlarım” dedi.



Türköz konuşmasında.
 Gazetecilik, dünyanın en güzel mesleklerinden biridir. Toplumsal olayları ve haberleri bilgilendirme konusunda sizlere güveniyoruz Basın olarak gücünüzü ve saygınlığınızı her alanda kullanmanız sizlere başarı ve saygınlık kazandıracaktır ”diyen Türköz ilçemizde basının gelişiminden de bahsetti.  



Daha sonra  Kastamonu Gazeteciler  Cemiyeti Başkanı Hüsnü Acar  “Bu güzel günü düzenleyerek bizlerin bir araya gelmesini sağlayan Kaymakamız Mehmet Türköz’e  tüm basın mensubu arkadaşlarım  adına teşekkür ediyorum’ ’dedi.


 İnternet Yayıncıları Gazetecileri ve Yazarları Derneği Başkanı Sedat Ağacıkoğlu ‘’ Gazeteciler Gününde biz basın mensuplarını kutlama mesajlarından öte böyle bir etkinlik düzenleyerek ve biz basın mensuplarına olan güvenini dile getirmesinden dolayı  Sayın Kaymakamımız Mehmet Türköz’e teşekkür ediyoruz ”dedi.



 Bizlerde www.tosyahaberleri.com olarak bu güzel günü organize eden Kaymakam Mehmet Türköz’e  teşekkür ediyoruz.







Editör: TE Bilisim