SEDAT AGACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA)- Kastamonu’nun Tosya ilçesi Kaymakamı Deniz Pişkin ilçede görev yapan Ulusal Basın ve Yerel Gazete muhabirlerini ziyaret etti.

Kaymakam Deniz Pişkin, İlçemizde faaliyet gösteren yerel gazetelere ve ulusal ajansların İlçe muhabirlerine iade-i ziyarette bulundu.

Kaymakam Deniz Pişkin ilçede görev yapan Ulusal Ajans Muhabirleri Tosya İHA muhabiri ve www.tosyahaberleri.com haber sitesi sahibi Sedat Ağacıkoğlu, Doğan Haber Ajans muhabiri Emre Çiloğlu, TRT Muhabiri Serhat Ağacıkoğlu ile yerel gazeteler Açıksöz Gazetesi sahibi Mehmet Ünsal ile Haber 37 gazetesi sahibi Hüsnü Acar’ı ziyaret etti. Yerel Gazeteri ziyerette gazete muhabirleri Ahmet Çataloğlu,Niyazi Emirmustafaoğlu'da hazır bulundu.

Kaymakam Deniz Pişkin gazetecilere iade-i ziyarette bulunduğunu söyleyerek yaptığı açıklamada’’ Bende öğrencilik yıllarında Ulusal Muhabirlik yaptım. Muhabirliğin ne kadar zor ve sorumluluk isteyen bir meslek olduğunu bizzat yaşadım. Basın kuruluşları, ilçemizin dünyaya açılan kapısıdır. Bu vazifesini layıkıyla yerine getirdiklerinden de hiç bir kuşkum yok. Gazeteciler, toplumun aydınlatılması, bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve kamuoyu oluşturulması yolunda önemli bir görev üstlenmektedirler. Gazetecilerin, görevlerini yerine getirirken, fedakarca çalıştıklarının bilincindeyiz. Basın mensuplarımızın çalışma şartlarının kolaylaştırılması ve bilgiye ulaşmada onlara gereken desteğin sağlanması toplum olarak biz idarecilerin ve hepimizin görevidir" dedi.













Editör: TE Bilisim