HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin Gazi ve Şehit yakınlarına öğle yemeği verildi.

Yemek öncesi kısa bir konuşma yapan Kaymakam Deniz Pişkin davetle katılan tüm misafirlere teşekkür ederek sözlerine başladı;  “Bugün bizim milli ve manevi anlamda önemli günlerimizden biri hem Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. Yıldönümünü büyük bir gurur, coşku ve sevinçle kutluyoruz hem de bu manada aziz şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle yad ediyoruz. Biliyorum bir yanınız coşku bir yanınız birazda hüzün. Vatanımız çok kıymetli topraklar üzerine kurulmuş, büyük badireler atlatmış, bin bir güçlükle bin bir düşmanla mücadele ederek bu günlere gelmiş. Bu güzel topraklara, bu nazlı Anadolu topraklarına sahip olmanın bir bedeli var. Biz bu bedeli ödedik, bugün de ödemeye hazırız yarın da ödemeye devam edeceğiz. Herkes kendi adına bu vatan için gerekeni yapmaya hazır ben şahsen Şehit Kaymakam Safitürk gibi Şehit Kaymakam Pişkin olmaya hazırım. Herkes de buna hazırdır buna inanıyorum. Bizler sizin evladınızız işte bütün kurumlar burada hepimiz sizlerin emrindeyiz. Sizler bizler için çok kutsal emanetlersiniz. Bu kutsal emanete gereği gibi sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. Hiçbir neden yokken bile kapımızı çalın, çayımızı için evimize misafir olun. Şeref duyarız. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Yemek programı sonrasında ilçe Müftüsü Basri Bektaş tarafından dua okundu. Kaymakam Deniz Pişkin program sonunda Gazi ve Şehit yakınlarını tek tek hatırlarına sorarak uğurladı ve program sona erdi.















Editör: TE Bilisim