HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu Valisi Avni Çakır Tosya ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. Vali Çakır ve Tosya ilçe protokolü önce Tosya-İskilip yolunda incelemelerde bulundu.

Edinilen bilgiye göre öğlen saatlerinde Tosya ilçesine gelen Vali Avni Çakır’ı Tosya Kaymakamı Suat Hatam, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve protokol üyeleri karşıladı. Vali çakır ve beraberindeki heyet ilk önce birçok ölümlü ve yaralanmalı kazaların meydana geldiği Tosya-İskilip yolunda incelemelerde bulundu. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil yolun durumu hakkında kısa bir bilgi vererek özellikle kazaların meydana geldiği birkaç noktada güvenlik tedbirlerinin alınmasını istedi. Tosya-İskilip yolunun 2023 yatırım projesinde yer aldığını fakat projenin hayata geçeceği tarihe kadar öncelikli olarak bu kritik noktalarda çalışma yapılmasını talep etti.

AK Parti Tosya ilçe başkanı Vali Çakır’a Yenidoğan köyünde yapılacak olan regülatörler hakkında bilgi vererek projenin tamamlanması durumunda Tosya’da çeltik üretiminin artacağını söyledi.

U15 Kız Güreş Takımımız Sivas'a Yola Çıktı! U15 Kız Güreş Takımımız Sivas'a Yola Çıktı!

Kastamonu Valisi daha sonra Yeni Doğan köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek kısa bir sohbet toplantısı yaptı.Vali Çakır köyden ayrıldıktan sonra ilçe merkezinde inşaatı devam eden 108 kişilik Yatılı Kız Kuran Kursunda incelemelerde bulunarak müftülük yetkililerinden bilgi aldı.

Kastamonu Valisi Avni Çakır daha sonra ilçeden ayrılarak il merkezine hareket etti.

Editör: TE Bilisim