HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu Valisi Avni Çakır Tosya ilçesinde Belediye tarafından devam eden yatırım ve projeleri yerinde inceledi.

TOSYA OLİMPİK YÜZME HAVUZU FİYATLARI AÇIKLANDI TOSYA OLİMPİK YÜZME HAVUZU FİYATLARI AÇIKLANDI

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Tosya’da cenaze törenine katılmak için ilçeye gelmesi üzerine Vali Avni Çakır ve İl Protokollüde Tosya’ya gelerek Cenaze programına katıldılar. Cenaze programı sonrasında Vali Avni Çakır ve protokol Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil tarafından Belediye tarafından öz kaynakları ile yapılan Şehirlerarası otogar, Galericiler sitesi ve Trafik Eğitim parkuru inşaatını gezdiler. Sonrasında Vali Avni Çakır ve protokol   Yunus Emre Mahallesinde inşaatı tamamlanan ve açılışı için gün sayan yarı olimpik yüzme havuzunu gezdiler. Tamamlanan ve inşaatı devam eden projeler hakkında Vali Avni Çakır’a kısa bir sunum yapan Başkan Volkan Kavaklıgil önümüzdeki günlerde ilçeye önemli bir hizmete daha imza atacaklarını söyledi.

Başkan Volkan Kavaklıgil Kastamonu Valisi Avni Çakır ve il protokolünün ilçeden ayrılmasından sonra gazetecilere yaptığı açıklamada ‘’ Halkımızın takdiri ve teveccühü ile göreve geldikten sonra ilçemize hizmet etmek için Belediye çalışanlarımızla birlikte mesai gözetmeksizin çalışmaktayız. Seçim sürecinde halkımıza vermiş olduğumuzu sözleri ve projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Ben ve ekibim sözde değil yaptığımız icraatlar la ve yapacağımız yeni projelerle halkımızın karşısına çıkıyoruz. Bizler her zaman halkımızın karşısına yapamayacağımız vede sonradan mahcup olacağımızı müjdelerle değil ciddi çalışmaların altına imza atarak çıkıyoruz. Yakın zamanda ilçemiz için çok önemli çalışmaların ve projeleri sizlerle paylaşaçağız’’dedi.      

Editör: TE Bilisim