Düzenlenen toplantıda Kastamonu Günleri’nin açılışından son gününe kadar Tosya’nın tanıtımının verimli bir şekilde yapılması gerektiği belirtilirken, 5 gün boyunca devam edecek olan etkinliklerde Tosya Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Tosya Ahi Yaren Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yönüyle ilçemizi tanıtacak. Yöresel ürünlerinde yer alacağı Kastamonu Günleri’nde ilçemizin 4 mevsimini anlatan fotoğraf sergisi de görücüye çıkacak. Tosya Musiki Cemiyeti tarafından da mini konserlerin verileceği Kastamonu Günleri’nde son güne kadar Tosya stantlarının ziyaretçi akınına uğraması bekleniyor.

Yapılan koordinasyon toplantısında konuşan Başkan Şahin her yönüyle ilçemizin Ankara’da tanıtılması gerektiğini belirterek; “Bu yıl 9. kez düzenlenecek olan Başkentte Kastamonu Günleri için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En iyi şekilde ilçemizin folklorunu Ankara’da sergileyecek ve insanlarda Tosya merakı uyandıracağız. Kastamonu Günleri’ne katılacak olan arkadaşlarımızla da devamlı koordineli olarak çalışacağız ve misafirlerimizi de Tosya standında en iyi şekilde ağırlayacağız. Diyebiliriz ki Atatürk Kültür Merkezine gelen herkesin aklında mutlaka Tosya kalacak” dedi.

Başkentte Kastamonu Günleri ile ilgili resim ve haberlerin de Tosya ve Kastamonu basınına hızlıca akışının sağlanacağı dile getirilirken Ankara’ya gelemeyen vatandaşlarımızın etkinlikten haberdar olması sağlanacak.

Editör: TE Bilisim