Ankara’da faaliyet gösteren Kastamonu ve Yöresi Dayanışma Derneği (KASYÖ-DER) her ay yaptığı birbirinden güzel faaliyetleri ile örnek olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu üyeleri ile kahvaltı programında bir araya gelen Kasyö-Der yönetimi hem Anneler Günü’nü hem de Kasyö-Der’in 10. Kuruluş yıl dönümünü birlikte kutladı.

            Ankara Binicilik ve İhtisas Kulübü Sosyal Tesisleri’de yapılan kahvaltı programına 200 üyenin yanı sarı, Kastamonu Eski Milletvekili Musa Sıvacıoğlu, Kas-Der-Fer Başkanı Hasan Şen, federasyona üye diğer derneklerin başkan ve yöneticileri ile Prof. Dr. Sadık Erik ve Kas-Çet-Vak Başkanı Ali Rıza Belgin de katıldı.

Sunuculuğunu Kasyö-Der Başkan Yardımcısı Yaşar Türker’in yaptığı kahvaltı programında davetlilere hitap eden Güler Özkarar; öncelikle anneler günü ve Kasyö-Der’in 10. yılını kutlayarak sözlerine başladı. Özkarar konuşmasında, Kasyö-Der Yönetim Kurulu olarak Ankara’daki Kastamonulular için en iyini yapmaya devam edeceklerini vurguladı ve kahvaltıya katılanlara teşekkür etti.


Özkarar’ın ardından Kastamonu Eski Milletvekili Musa Sıvacıoğlu ve Ankara Kas-Der-Fed Başkanı Hasan Şen de davetlilere hitaben birer konuşma yaptı.

Kahvaltı programında ayrıca annelere birer şal ve Kas-Der-Fed logolu kahve kupası hediye edildi. Yanı sıra Paşabahçe’den çeşitli hediyelik eşyalar ve çekiliş ile 5 adet çeyrek altın hediye edildi.

Editör: TE Bilisim