. Başkan Kazım Şahin’in geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından takılan parti rozetiyle birlikte Ak Parti’ye geçmesinin ardından ilçe kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Tosya’nın menfaatleri için yapılan bu değişikliğin ehemmiyetinden bahseden kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri Belediye Başkanı Kazım Şahin’in her zaman yanında olacaklarını dile getirdiler.

Başkan Kazım Şahin yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tosya’nın her açıdan kalkınması ve gelişmesi gerektiğini, Tosya’ya getirilecek olan hizmetlerin ve Tosya’nın gelişmesi için yapılacak çalışmaların öneminden bahsetti.

Ak Parti Tosya Kadın Kolları Başkanı Emine Gülabacı ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Esen ise kendilerini makamında kabul eden Başkan Şahin’e teşekkür ederek, belediye çalışmalarını yakinen takip ettiklerini dile getirdiler. Oldukça başarılı bir ivme çizen Tosya Belediyesi’nin ilerleyen süreçte yapacağı çalışmaları da desteklediklerini belirten Başkan Gülabacı ve Esen ilçemiz ve ülkemiz adına atılan adımları hayırlı olmasını dilediler.

Editör: TE Bilisim