Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya'da Millet İttifakı’nın İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Güvenç, seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi. Tosya halkının yoğun ilgi gösterdiği açılış miting havasında geçti.

Açılışa Millet İttifakı CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Belediye Başkan Adayı Mustafa Güvenç ve İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı, CHP Kastamonu İl Başkanı ile ilçe başkanları ile belediye meclis üyesi adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seçim irtibat bürosu açılışında konuşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Güvenç, " Tosya’da İktidar Partisi tarafından bir korku imparatorluğu kuruldu. Muhalefet yapılan her konuda insanları susturmak için ellerinden ne geliyor ise yapıyorlar. Özellikle ilçede Basın Mensuplarını susturmak için her türlü gayri meşru yollara başvuruyorlar. İnşallah 31 Mart seçimleri bu korku imparatorluğunu kuranların sonu olacak ve Tosya’da İYİ ler kazanacak. Son olarak şunu söylemek isterim bize Zillet diyenlere  ‘’NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE’’ diyerek gerekli cevabı veriyorum" dedi.

İYİ Parti seçim sürecinde vatandaşlarla buluşmak dertlerini ve sorunlarını dinlemek ve çözüm önerilerini anlatmak için Cumhuriyet Mahallesi Namık Kemal İlkokulu karşısında seçim bürosu açtı.

Editör: TE Bilisim