Cübbeli Ahmet Hocayı görünce sigortaları atan İlyas Salman, yanlışlıkla aynı minibüse binince olanlar oldu. Ekibin minibüsten indirdiği Salman, Cübbeli Ahmet Hocaya, Atatürk mezardan kalkacak ve hepinizin anasını belleyecek dedi..

Milliyet gazetesi Cadde eki yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü köşesinde bu karşılaşmayı ve yaşananları yazdı..

Şov dünyasının nev-i şahsına münhasır yıldızlarından İlyas Salmanla Ahmet Mahmut Ünlü nam-ı diğer Cübbeli Ahmet Hoca yan yana gelir mi? Biri siyahsa öteki beyaz çünkü. Biri dünyanın güney kutbu, diğeri kuzey kutbu gibi.

Yan yana gelmeleri milyonda bir tesadüfse aynı minibüse binmeleri milyarda bir olabilecek şeydir herhalde. On milyarda bir olasılık gerçekleşti. Nerede mi? Antalyada. Peki nasıl oldu bu?

Olay bizi Antalyaya götüren uçak havadayken yaşandığı için tanığı değilim.
Ancak İlyas Salmanla birlikte olay anında Antalya Havalimanında olanların anlattıkları bana çok eğlenceli geldi. Eminim haberin kokusunu alan uyanık biri o anda kayıtta olsa, Youtubeda tıklanma rekoru kıracak bir video çıkardı ortaya.

Cübbeliyi gördü, delirdi!

Gelelim olaya: Altın Portakal ekibi, İstanbuldan gelecek üç uçak dolusu konuğu karşılayıp, otellerine götürmek için Antalya Havalimanına akın etti. Konukları getiren uçaklar peş peşe geliyor. Görevliler valizlerini alıp dışarı çıkanları, kendilerine tahsis edilen otomobillere bindirip otellerine götürüyor.

Döverim ben bu adamı!

Yolcu trafiği yoğun olunca bazı konuklar, otomobillerinin gelmesini beklerken havaalanının bahçesinde sigara içip, meslektaşlarıyla sohbet ediyor.
Altın Portakalın konuklarından İlyas Salman, meslektaşlarını havaalanında karşılayan Antalyalı sanatçı Sümer Tilmaça, oğluna söz verdiği için alkolü bıraktığını anlatırken Cübbeli Ahmet çıkış yapmasın mı içeriden? Cübbeli Ahmeti görür görmez İlyas Salmanda sigortalar atıyor. Döverim ben bu adamı diye söylenmeye başlıyor.

Ve ikisi aynı minibüste

Yanındakiler Salmanın koluna girip Cübbeli Ahmetin menzilinden uzaklaştırıyor. Derken sanatçılara tahsis edilen VIP araçlardan biri görünüyor. İlyas Salman, gelen otomobilin kendine tahsis edilen minibüs olduğunu sanıp, şoför mahalline kuruluyor. Cübbeli Ahmet yüzünden kabaran öfkesini bastırmak için sigarasını içmeye de devam ediyor.

Bu arada ne olsa iyi? Cübbeli Ahmet, alanda onca otomobil varken gelip, İlyas Salmanın ön koltuğuna kurulup, sigara içtiği VIP minibüse binmesin mi? Hem de çarşaflı bir kadın ve korumalarıyla.

Ekip fark edince..

İki ayrı dünyanın insanları nasıl oldu da aynı minibüste buluştu? Çünkü gelen VIP araç, Salmanı otele götürecek minibüsle aynı model ve renkteydi.
Ekip, minibüsleri karıştırdıklarını fark edince, arkadan gelen asıl minibüse bindirmek için Salmanı indirdi.

Salman minibüsten indikten sonra parmağıyla işaret ettiği Cübbeli Ahmet ve yanındakileri şöyle dedi: Atatürk mezardan kalkacak ve hepinizin anasını belleyecek.

Editör: TE Bilisim