Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu’da her ay periyodik olarak düzenlenen ’İlçe Müftüleri Toplantısı’ Tosya ilçesinde gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Mustafa Bilgiç başkanlığında 19 ilçe Müftüsü iştirak ettiği Kasım ayı toplantısı Tosya İlçe Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kastamonu Müftüsü Mustafa Bilgiç' in katılımları ilk toplantı sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilerek Tosya İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda personel toplantısı gerçekleştirildi

İkinci toplandı İl müftüsü Mustafa Bilgiç'in başkanlığında İlçe Müftüleri toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda idari ve mesleki konular görüşülüp istişare edildi. İl Müftüsü Mustafa Bilgiç, yaptığı açıklamada, İlçe Müftüleri Toplantısının İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, uygulama birliği oluşturmak, yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla her ay düzenli olarak yapıldığını söyledi.

  İlçe Müftüleri toplantısının bitiminde Hamza Baba Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an kursuna geçen il müftümüz kursu denetleyip öğrencilerle sohbet ettikten sonra akşam saatlerinde ilçemizden ayrıldı.

Tosya İlçe Müftüsü Halil İbrahim Sabırlı ise ilçe müftülerini Tosya'da ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilisim