HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – İhlas Haber Ajansı (İHA) Kastamonu Bölge Müdürü Murat Kanber ve İHA Kastamonu İl Muhabiri Vedat İkizoğlu ile Tosya İlçe Muhabiri Sedat Ağacıkoğlu Tosya Kaymakamı A.Ferhat Özen ve Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’i makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyarette İHA'nın çalışmaları hakkında Kaymakam Özen ve Başkan Kavaklıgil'e bilgi veren İHA Bölge Müdürü Murat Kanber, İHA olarak tüm dünyada olduğu gibi Tosya ilçesinde de yapılan çalışmaları haberleştirme konusunda üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirdiklerini ifade etti. Tosya ilçe haberlerini İHA aracılığıyla yerel ve ulusal medya olmak üzere tüm dünyaya servis edildiğine dikkat çeken Kanber, "Ajans olarak yerel medyaya da destek olmak amacıyla bazı projelere imza atıyoruz" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgi, İHA'nın Türkiye'nin en köklü ve güçlü ajanslarından birisi olduğunu belirtti. İlçede yapılan çalışmaların İHA muhabirimiz Sedat Ağacıkoğlu aracılığıyla anında Kastamonu ve Ulusal medyada yer aldığını dile getiren Kavaklıgil, 'Bu nedenle İHA doğru, tarafsız ve hızlı bir habercilik anlayışıyla köklü ve güçlü haber ajanslarının başında gelmektedir. İlçe Muhabirimiz Sedat Ağacıkoğlu bildiğimiz sevip saydığımız ve haberciliğine inandığımız bir muhabir. Bu anlamda sizlere ve ilçe muhabirimize başarılar diliyorum’’ dedi.

Editör: TE Bilisim