ŞEHREKÜSTÜ MUHTARI  HÜSEYİN YÖRÜK'DEN  İNANILMAZ REKOR ŞEHREKÜSTÜ MUHTARI HÜSEYİN YÖRÜK'DEN İNANILMAZ REKOR

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinin en önemli kavşaklarından olan Hastane Kavşağında yaşanan sinyalizasyon sorunu kazalara davetiye çıkarırken yayalarda çileden çıkarıyor.

İlçenin kilit kavşaklarından ve ilçeye girişinin birçok yol ile bağlantısının olduğu ve en önemlisi Hastane yolunun üzerinde bulunan ve halk arasında Hastane Kavşağı olarak bilinen yerde tam 320 gündür Trafik Lambaları çalışmıyor. Belediye tarafından yapılan yol yapım ve onarım çalışmalarının sonrasında kavşakta bulunan 12 adet Trafik Sinyalizasyon lambaları çalışmıyor ve büyük sorunların yaşanmasına neden oluyor.  

Hastane Kavşağında Trafik lambalarında yaşanan sorun nedeniyle çok defa yaralamalı veya maddi hasarlı kazaları meydana geldi.

Yaşanan sorunlar sürücüleri ve yayalara tehlike yaşatırken bu durum karşısında vatandaşların tüm uyarı ve taleplere rağmen sorunun çözümü konusunda hiçbir gelişme yaşanmıyor.

Sonuçta 320 gündür ilçenin en önemli kavşağında Trafik lambaları çalışmıyor.

Kavşakta yaşanan sorun ve tehlike adeta görmezden gelinirken, vatandaşlar “Burada ışıkların acilen yapılması gerekiyor. İlla birinin ölmesini mi bekleniliyor’’ sorusu gündeme getiriyor.

Editör: TE Bilisim