Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Gökceöz Köyü muhtarı Mustafa Söylemiş köyün girişinde bulunan güvenlik kamersı görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak yaşanan soruna yetkililerin dikkatini çekmek için ‘’Ne Yapsak Acaba ‘’ adı altında paylaşımda bulundu.

Köy Muhtarı Mustafa Söylemiş köyün girişinde bulunan güvenlik kamerasına yansıyan ve '' Ne Yapsak Acaba'' başlıklı yapmış olduğu paylaşımda köyün girişinde yaşanan köprü ve menfez sorununa ayrıca her yağışlı havada köyün içinde yaşadıkları sel sorununa dikkat çekmek için ilginç bir paylaşımda bulundu.

Gökçeöz Köyü Muhtarı Mustafa Söylemiş sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda  '' Gökçeöz Köyü Merkez mahallesi girişindeki çay üzerinde menfez veyagur köprü olmayınca maalesef geçişler bu şekilde oluyor.Görmeyen gözlerve sesimize kulak vermeyenler görsün duysun.Yağışlı havalardaki durumda bu şekilde'' diyerek köyün girişinde ve yağmur yağdığı zaman köyün içinden geçen çaya gelen sel ve sonrasını gündeme getirdi.

Gökçeöz köyü muhtarının sosyla medya hesabından yaptığı paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum alarak takipçilerin dikkatini çekti.

Tosya'da Seçim Günü Kaç Seçmen Kaç Sandıkda Oy Kullanacak Tosya'da Seçim Günü Kaç Seçmen Kaç Sandıkda Oy Kullanacak

Editör: TE Bilisim