Giviu İş Elbiseleri Ümraniye’de açıldı!

Sevcan Durmaz Giviu iş elbiseleri alanında vermiş olduğu hizmetlerle kalitesini ortaya koymayı başarmış bir tasarımcıdır. İş elbiselerini oluştururken titiz bir çalışma eşliğinde 15 kişilik çalışma ekibiyle projelerini oluşturuyor. Sunmuş olduğu hizmetlerin tamamı enternasyonal kalite standartlarına sahip hizmetler olarak sektörde ön plana çıkıyor. Bu hizmetlerle adından sıklıkla söz ettiren Sevcan Durmaz Avrupa piyasasında tanınan bir kişidir.

İsviçre, Almanya gibi dünya ülkelerine mont ihracatı yapan Sevcan Durmaz hizmet sahasını her geçen gün genişletiyor ve sizlere fonksiyonel bir hizmet deneyimi sunuyor. Sevcan Durmaz endüstri, sağlık, havayolları, gastronomi alanında da aktif pozisyonda faaliyet gösteren bir tasarımcı olarak ön plana çıkmayı başarıyor. Bütüncül bir hizmetten yararlanmak isteyen kişilerin birinci tercihi Sevcan Durmaz oluyor.

Giviu İş Tişörtlerinde 1 numara!

Giviu ailesi işçilere en kaliteli iş tişört hizmetlerini sunuyor. 20 yılı aşkın süredir piyasada aktif olarak faaliyet gösteren Giviu ailesi marka kalitesini her geçen gün geliştiriyor. Potansiyelli bir hizmetten yararlanmak isteyenlerin birinci adresi www.giviu.com.tr adresi oluyor. Sevcan Durmaz ve ekibi sizlere en güzel, kaliteli hizmetleri sunmayı başarıyor. Bütüncül bir hizmet deneyimini sizlere ahenkli bir şekilde sunan Sevcan Durmaz ürünlerinin kalitesi günümüzde yadsınamaz derecede büyüktür.

Kaliteli bir marka değeri hizmetine sahip olan Sevcan Durmaz her alanda opsiyonlu bir hizmet deneyimini sizlere sunmakla beraber iş yeleği konusunda da başarılı projelere imzasını atıyor.

Editör: TE Bilisim