DÜNYANIN EN ÖZEL OTOMOBİLİ TOSYA'DA

banner315

banner322

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KAMERA: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde modifiye tutkunu gençler tarafından bir otomobilin tüm kaportası meşhur Tosya Pirinci ile kaplandı.

Tosya Araba Kulübü üyeleri önümüzdeki günlerde Amasya’da düzenlenecek olan ve Karadeniz’in en büyük Auto Fest 6 Modofiye fuarına tasarımını yaptıkları özel otomobil ile katılacaklar. Tüm kaportasını meşhur Tosya Pirinci ile kaplayan araç tutkunları tasarladıkları bu özel tasarımlı aracın Türkiye’de tek olduğunu iddia ettiler.

Tosya Araba Kulubü başkanı Şeymagül Alat İHA’ya yaptığı özel açıklamada ‘’ Önümüzdeki günlerde Karadeniz bölgesinin en büyük Auto Fest Modifiye otomobil fuarına Tosya ilçemizi temsilen katılacağız. Mayıs ayında ilçemizde yaklaşık 200 modifiye aracın katıldığı büyük bir organizasyon gerçekleştirdik. Türkiye genelinden yüzlerce aracın katıldığı modifiye otomobil fuarında değişik marka ve modelde klasik, spor, ralli yarış araçları ile özel ses sistemleriyle donatılmış araçlar sergilendi. Güvenlik önlemleri ile gerçekleştirilen 'drift' şovları da vatandaşlara adrenalin dolu dakikalar yaşatıldı. Şimdi bizler Tosya Araba Kulübü olarak Amasya’da düzenlenecek ‘’Auto Fest Modifiye Otomobil fuarına ilçemizin markası olan kültürel ve tarımsal değerimiz olan Tosya Pirincinin tanıtımını yapmak için modiye otomobilimizin tamamını yaklaşık 20 kg Tosya pirinci ile kapladık. Amasya’da ilçemizin tanıtımın başarı ile yapacağımıza inanıyoruz’’ dedi.

Tosya Araba Kulübü tutkunları Avrupa ülkelerinde klasik ve lüks araçlarını çeşitli ürünlerle kaplatan modifiye tutkunlarına karşı Tosya’dan bizlerde farklı bir proje ile karşılık vermek istiyoruz.  Türkiye’de yenileri ekleniyor.

GÖREN DÖNÜP BİR DAHA BAKIYOR

Modifye tutkunu Şeymagül Alat “İlçemiz Cumhuriyet meydanında pirinç kaplı otomobilimizi tanıtımını yaptık. Vatandaşlarımızın Pirinç kaplı otomobile ilgi yüksek. Fotoğraf çekinmeye gelenler oluyor. Gelen geçen merak edip bakıyor. Bizler de iyi ki yapmışız diyoruz" diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÇOK DESTEK VERDİ

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil yaptığı değerlendirmede ‘’İlçemizin markası olan Tosya Pirincinin kalitesi ve lezzeti tür Türkiye’de bilinmekte. Tosya Araba Kulübü üyesi kardeşlerimiz bize gelerek modifiye araçları ile ilgili bu ilginç fikirlerini söylediler. Bizde belediye olarak yanlarında olduğumuzu söyleyerek projelerini destekledik. Amasya’da düzenlenecek fuarda ilçemizin tanıtımını başarı ile yapacaklarına inanıyoruz’’ dedi.

Sedat Ağacıkoğlu -Tosya İHA Muhabiri

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali
Ali - 3 ay Önce

Yazık. Nimetin bu hale gelmesine mi yanayım yoksa şu pahalılıkta evine 1kilo pirinç anlamayana mi yanayım. Kınıyorum. Belediye başkanı da para desteği yapmış. Biz vergi verelim o pirinçle araç kapatsın. Yazıklar olsun hepinize.

dursun
dursun - 3 ay Önce

projeye bak sen. millet evine ekmek götüremiyor. belediye de proje diye para vermiş.

Eses
Eses - 3 ay Önce

Birde bunun için sabahtan beri ilanlar verildi hoparlörlerden yani yazık ya. Bu mu yani memleketin insanının potansiyeli yapabilitesi düşünebilitesi

arşa çıkacöööz
arşa çıkacöööz - 3 ay Önce

vizyon olarak şu tosyaya dışarıda verdiğimiz ölçüde içeri versek yeminle kalkınacağız ama...

SIRADAKİ HABER

banner291

banner307