Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu ili ve Tosya ilçesinde yaşanan Deprem sonrası Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi hemşehrimiz Faruk Kaymakcı www.tosyahaberleri.com haber sitemiz aracılığı ile Geçmiş Olsun mesajı yayınladı.

Dlşişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı gün içinde Kastamonu Valisi Avni Çakır,Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu.Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin ve Tosya Belediye Başkano Volkan Kavaklıgil ile telefonda görüşerek Kastamonu ve Tosya'da meydana gelen Deprem ile ilğili bilgi alarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Tosyalı hemşehrimiz haber sitemiz aracılığı ile Kastamonu ve Tosya ilçesinde yaşayan vatandaşlarımıza geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı mesajında'' Kastamonu’da meydana gelen ve İlçemiz ve yakın çevresinde de hissedilen depremin ardından hemşehrimiz Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı ilçemize geçmiş olsun dileklerini iletti. Bakan Yardımcısı Kaymakcı halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kastamonu Valisi Avni Çakır ve Tosya Kaymakamı ile Tosya Belediye Başkanı her iki görüşmesinde de depremde can ve mal kaybı olmamasından duyduğu teselliyi  dile getirerek ve tüm hemşerilerine geçmiş olsun''dedi.

Editör: TE Bilisim