Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi  Faruk Kaymakcı, Tosya' ilçesini ziyaret etti.

Tosya Kaymakamı A.Ferhat Özen'i makamında ziyaret eden Kaymakcı ilçede yeni göreve başlayan Kaymakam A.Ferhat Özen'e hayırlı olsun dedi.Kaymakamlık ziyareti sonrası Tosya Belediyesine hareket eden Bakan Yardımcısı Kaymakcı'yı Başkan Volkan Kavaklıgil ve meclis üyeleri kapıda karşıladı.

Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil daha sonra misafiri ile birlikte başkanlık makamına çıktılar.Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı baba ocağı ilçeyi ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Volkan Kavaklıgile  göstermiş olduğu misavirperverlikten dolayı teşekkür ederek hediye verdi.

Ziyaret esnasında Başkan Volkan Kavaklıgil Dışileri Bakan Yardımızı Faruk Beye ilçemize vermiş olduğu destek ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti.Yapılan hizmetlerden kısaca bahseden başkan son olarak TOBB tarafından ilçemize yapılacak olan Okul konusunda sayın bakan yardımcımızın emeği çoktur.dedi.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı '' TOBB yetkilileri ile sürekli irtibat halinde olarak Baba ocağı Tosya ilçesine okul yapılması sözünü aldık.İnşallah en kısa zamanda Tosya'ya bir okul yapılacak'' müjdesini verdi.Ziyaret Belediye binası önünde çekilen fotograf ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim