Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Bir süredir memleketi Kastamonu’nun farklı ilçelerini ziyaret eden Cumhurbaşkanlığı Sağlık Merkezi Müdürü Sorucuoğlu, bu hafta pirincin başkenti Tosya da idi.
Tosya Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Sorucuoğlu’nu, ilçe başkanı Hasan Mete Dikişçi ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Musaoğlu karşıladı. İlçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu karşılama sonrası sohbet ortamında ilçe ile ilgili talep ve tavsiyeler konuşuldu.
İlçe de ki çeltik tarlalarının verimliliğinin azalması, tarım arazilerinin toplulaştırılması, İlçe hastanesinin mevcut durumu ve bazı branşlarda ki hekim eksikliğinin tamamlanması gibi konuların yer aldığı sohbette, Sorucuoğlu çözüm için anlık görüşmeler yaptığını ve çözüme yoğunlaşacağını ifade etti.
İlçe Başkanlığı bünyesinde yer alan gençlik merkezini de gezen Sorucuoğlu, ilçe başkanı,  gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile langırt oynadılar. Renkli ve samimi görüntülerin yer aldığı ilçe gezisi sonrası açıklama yapan Sorucuoğlu; “Tosya gibi, memleketimizin tüm ilçelerini tek tek gezip, sorunlara yerinde çözüm üreteceğiz.” dedi.

Erkan Yütük'ten Bahçelievler Mahallesi'ne Ramazan Yardımı Erkan Yütük'ten Bahçelievler Mahallesi'ne Ramazan Yardımı

Editör: TE Bilisim