Vali Bektaş, Valilik Brifing Salonunda düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 16 Kasım Cuma günü eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte Kastamonu’ya geleceğini belirterek, iki gün boyunca misafirleri olacaklarını kaydetti.
 
Kastamonu’ya 1985 yılında Kenan Evren’den sonra ilk kez bir cumhurbaşkanının geleceğini anlatan Vali Bektaş, “Programımızın birinci gününde saat 11.00’de Valiliğimizi ziyaret edecektir.
 
Ziyaretin ardından Nasrullah Camisi'nde cuma namazımızı kılacağız.
 
Akabinde Kastamonu Rektörlüğü'nü, Garnizon Komutanlığı'nı ve Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecektir. Akşam yemeğinde ise sanayici, iş adamları ve bürokratlarımızla birlikte olacağız. İkinci gün programımız da Münire Sultan Çarşısı ve Hz. Pir Şeyh Saban-ı Veli Dergahı ile müzesi gezilecek.
 
Belirlenen bu programda düzenlemeler yapılacak. Bu nedenle değişiklikler olabilir. Programın saatleri hakkında şuan tam bir bilgi yok. Görevimizi en uygun şekilde yapacağız. Bize katkıda bulunacak olan bütün kurum ve kuruluşlara şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Vali Bektaş, Cumhurbaşkanı Gül’ün Ilgaz Dağı'nın güzelliklerini görmek istediğinden kara yoluyla Kastamonu’ya geleceğini söyledi.
Editör: TE Bilisim