Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Belediye tarafından çay içinde gerçekleştirilen temizlik ve düzenleme çalışması vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı.

Tosya Belediye Başkanlığı tarafından son günlerde çay içinde yapılan ilginç uygulama sonrasında vatandaşlar sosyal medya üzerinden yoğun eleştiri ve tepki yorumlarının yapılmasına neden oldu. Çayın içinde dere mi yapılıyor acaba bu nasıl bir uygulama diye sorulmaya başlandı. Kastamonu Belediyesi tarafından Avrupa Birliği projesi ile yıllar önce yapılan çay içi düzenlemesi örnek alınarak yapıldığı düşünülen bu çalışmanın acaba Tosya Belediyesi bütçesine maliyeti ne olacak ? Ayrıca havaların ısınması ile Gavur Dağında karların erimesi sonucu çayın içine su gelecek gelen kuvvetli su akıntısı bu yapılan çalışmayı bozmaz mı?

Belediye Başkanı'nın sık sık gündeme getirdiği '' Benden önce Tosya'nın içecek suyu yoktu biz yaptığımız başarılı çalışmalarla Tosya'ya Çağ atlattık'' açıklamaları geçtiğimiz yıllarda yerel ve Ulusal basında sürekli gündem olmuş ve yazılı ve görsel basında yayınlanmıştı.

Ayrıca çay içinde yapılan bu çalışma önceden hazırlanan bir proje kapsamında yapılıyor ise söylenecek bir sözümüz olmaz ..

Editör: TE Bilisim