KAS-DER Bursa Şube Başkanı İsmail Tiftik başkanlığında Bursa’nın gazete ve televizyon muhabirleri ile yazarlarından oluşan 18 kişilik gazeteci grubu Tosya’yı ziyaret etti.

Tosya’ya gelen gazeteci konuklar, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz,Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ,Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola ve Tosyalı gazeteciler ile kahvaltında bir araya geldiler.



Kahvaltıda  Başkan Şahin, KAS-DER Bursa Şube Başkanı İsmail Tiftik ve konuk gazetecilere, Tosya ve belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kahvaltının ardından konuk gazeteciler,Siteler’de ahşap ve kapı sanayi kuruluşları, Mesut Güvercin’e ait tela fabrikası,TKS ve Çağ Orman Ürünleri gezdirilerek kapı üretimi ve ürünler hakkında ayrıntılı bilgiler aktarıldı.



Ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada,KAS-DER Bursa Şube Başkanı İsmail Tiftik başkanlığında Bursa’nın ulusal ve yerel medya temsilcilerinden  oluşan gurubun Tosya’yı ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Türköz,’’Tosya’mız son dönemlerde büyük bir atılım gerçekleştirmektedir. Bölgenin yıldızı olma yolunda hızla yol alan Tosya’mızın,doğal ve kültürel güzellikleri ile el emeği göz nuru bir birinden değerli sanayi ürünlerimizin  tanıtılması önceliklerimiz arasında yer almaktadır. Bu kapsamda ilçemizi tanıtmak için büyük bir  fırsat olduğunu düşündüğüm  Bursalı değerli gazetecileri,  ilçemizde ağırlamaktan gurur duyuyoruz’’diye konuştu.

Daha sonra konuklar,Tosya’nın doğal güzelliklerinden olan  Yeşilgöl,Kösen Çayırı göleti ve Dipsizgöl’ü ziyaret ederek çekimler yaptılar.


Editör: TE Bilisim