Yapılan çalışmalarla, ikinci yarının başlamasıyla birlikte Tosya İlkokulu’nda eğitim görecek olan miniklerin, ulaşımlarını kolayca sağlamaları amaçlanıyor.

Yapılacak olan çalışmalar için Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz yerinde incelemelerde bulundu. İlgili birim yetkilileri ile de görüş alış verişinde bulunan Başkan Kazım Şahin, Tosya İlkokulu’nu ana yollara bağlayan ara yolların hızlı bir şekilde revize edilmesi gerektiğini kaydetti. Okul çevresinde bulunan yolların tasfiyesine hızlı bir şekilde başlayan ekipler kısa süre içerisinde buradaki çalışmalarını da tamamlayacak.


Yeni eğitim ve öğretim döneminde eğitime başlaması planlanan Tosya İlkokulu’nda ilçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz ile incelemelerde bulunan Başkan Kazım Şahin; “Bir yerleşim yerinin kalkınması için hiç şüphesiz eğitim en başta gelen unsurlar arasındadır. İlçemiz eğitimine kazandırılan Tosya İlkokulu ile de yüzlerce minik yavrumuz burada eğitim görecek ülkelerine faydalı birer birey olacaktır. Yeni okulumuz oldukça modern ve kompleks bir yapıya sahiptir. Biz de Tosya Belediyesi olarak ekip arkadaşlarımızla birlikte burada verilecek olan eğitime katkı sağlamaya çalışacağız” dedi
Editör: TE Bilisim