TOSYA KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI BAŞKANLIK SEÇİMİ YAPILDI TOSYA KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI BAŞKANLIK SEÇİMİ YAPILDI

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

 – Geçtiğimiz günlerde www.tosyahaberleri.com haber sitemizin gündeme getirdiği Türkiye Genelinde Tarım Orman Bakanlığı tarafından dağıtımı yapılan 44 greyder ’den bir tanesi Pınarbaşı Orman İşletme Müdürlüğüne verilmiş ve bizlerde Tosya Orman İşletmesinin Greyder ihtiyacı var iken Tosya’ya neden Greyder verilmedi haberini paylaşmıştık.

6 Aralık tarihinde yaptığımız haber sonrasında ilçedeki siyasetçilerden ve Tosya Orman İşletmesi Müdüründen bir açıklama yapması beklenirken Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil sorunun çözümü aşamasında Ankara’ya gitti.

Akşam saatlerinde haber sitemize kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’’ Öncelikle sizlerin bu konu üzerindeki duyarlılığınızı ve araştırma gazeteciliğiniz tebrik ediyorum. Siz gazetecilerin en önemli sorumluluğu ilçede yaşanan sıkıntıları ve hassasiyetleri gündeminize alarak bunları yazılı veya görsel basın aracılığı ile halkımızın sesi olmasıdır. Siz haklı olan bu sorunu ilçemiz adına gündeme getirdiniz. Bizler idareciler ve siyasiler sizlerin bu konuyu gündeme taşımanıza hiçbir zaman tepki gösterme durumumuz olamaz. Bilakis Teşekkür etmemiz gerekir. Haberiniz sonrası Ankara’da yaptığım ziyaretler ve Tarım Orman Bakanlığı yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonrasında en geç 1 ay içinde Tosya Orman İşletme Müdürlüğümüze 1 Greyder iş makinesini kazandıracağız ‘’dedi.

Editör: TE Bilisim