HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Ramazan ayını vatandaşların evinde geçirecek.

 Her akşam farklı bir mahalledeki fırına giderek bir caba seçeceğini ve o cabanın sahibi aileye konuk olacağını söyleyen Başkan Kavaklıgil, ilk iftarını da Hacıpir mahallesinde Sürek ailesinin evinde yaptı. Hacıpir Mahallesi Muhtarı Mehmet Erzaim ile birlikte mahallede bulunan 3 fırından birini seçen Başkan Volkan Kavaklıgil ve eşi iftar saati öncesinde fırına giderek birlikte rastgele bir caba seçip daha sonrasında iftarda evine misafir oldu.

İkinci akşam ise başkan ve eşi Yavuz Selim mahallesine misafir olan başkan ilk akşada olduğu gibi mahalle muhtarı ile birlikte fırına giderek caba seçtiler ve caba sahibi aileye misafir oldular.

 Belediye Başkanı Kavaklıgil, konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verdi; ''Bu Ramazan’da sizlerin hanelerinize misafir oluyoruz. Eşim Seval hanımla birlikte her akşam farklı bir mahalle fırınımızda sizlerle birlikte cabalarımızı fırınlarımızdan çıkarıyoruz. İçerisinden bir caba seçiyoruz ve hangi ailemize aitse hanelerine misafir oluyoruz. Rabbim sofralarını bereketli kılsın. İlgi ve alakalarından ötürü çok teşekkür ediyorum'' dedi

Editör: TE Bilisim