Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Şeker hastası ve Karaciğer büyümesi olan hasta Nazan’ı evinde ziyaret eden Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil  Tosya Belediyesi olarak kardeşimizin tedavisi konusunda maddi ve manevi her türlü destekte bulunacaklarını söyledi.
İlçenin Yunus Emre mahallesinde bir apartmanın bodrum katında babaannesinin yanında kalmak zorunda kalan günlerdir ağrı ve sancılar içinde kıvranan 22 yaşındaki Nazan G. geçtiğimiz günlerde haber sitemizden ilçe idarecilerine seslenerek yardım istemişti.
BELEDİYE BAŞKANI ‘’HAYALLERİNE NEFES OLMAYA GELDİK KARDEŞİM’’
Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve eşi Seval Kavaklıgil, İlçe Kültür Müdürü İbrahim Tabakoğlu ile Tosya Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Acar hasta genç kız Nazan G. evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Başkan Kavaklıgil ‘’ Kardeşimizin hayallerine nefes olmak için kendisini ziyarete geldik. İnşallah şahsım ve belediye olarak kardeşimizin sağlığına kavuşması aşamasında elimizden ne gelir ise yapmaya hazırız. Biz bu gün hastalığı hakkında kendisinden bilgi alarak önümüzdeki günlerde neler yapabiliriz onları öğrenmek istedik. Acil ihtiyacı olan Hastane yatağı ve solunum cihazı konusunda da en kısa zamanda tedarik edilmesini sağlayacağız. Önümüzdeki hafta içinde kardeşimizin Ankara’da ki hastanede yapacağı sağlık kontrolü için gerekli izinleri alıp yanına da bir arkadaşımızı refakatçi olarak göndereceğiz. Bu aşamada Tosya Belediyesi olarak maddi ve manevi her konuda kardeşimizin yanında yer alacağız’’ dedi.
‘’BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN’’
Günlerdir evinde ağrılar ve sızılar içinde çaresiz bir şekilde bekleyen Nazan kendisini ziyarete gelen Belediye Başkanını karşısında görünce ilk sözü ‘’ Başkanım sizden Allah Razı olsun. Biz babamla bugüne kadar hastalığım ve tedavisi aşamasında hep çaresiz bir şekilde mücadele ettik. Hastalığım he geçen gün daha kötüye gidiyor ve ben artık bu ağrılara dayanamaz oluyorum. Sizin gelmeniz ve benim sesime kulak vermeniz beni çok mutlu etti. Sizden Allah Razı olsun, sizlerin de desteği ile inşallah diğer büyüklerimizde sesimi duyar ve sağlığıma kavuşurum’’ dedi.   

Editör: TE Bilisim