HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Tosya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde önümüzdeki süreçte yürütülmesi planlanan çalışmaları, projeleri ve özellikle tarımsal alanlarda yaşanan sulama sorunlarını teknik heyetiyle birlikte inceleyen ve mahalle sakinleriyle buluşan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil şimdiden önümüzdeki yıl için hazırlıklara başladıklarını kaydetti.

Tarımsal anlamda köklü bir geçmişe sahip olan Tosya’da 7 binin üzerinde bağ ve bahçe alanı olduğunu vurgulayan Başkan Kavaklıgil, özellikle göreve geldikleri ilk günden bu yana üretimin desteklenmesi adına alt ve üst yapı yatırımlarına ağırlık verdiklerini belirtti. Son olarak önümüzdeki sezon için tarımsal alanlara yapılacak olan yatırımların şimdiden projelendirmesine başladıklarını dile getiren Kavaklıgil, Yunus Emre Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek planlanan işler ve sulama çalışmalarına dair mahalle sakinleri ile istişarelerde bulundu.

İncelemelrine Karşıyaka Mahallesi’ne geçen Başkan Kavaklıgil, geçtiğimiz süreçte planlanan yol genişletme çalışmaları ile bölgenin belli kesimlerinde ulaşımda yaşanan sıkıntıların giderileceğini belirtti.

U15 Kız Güreş Takımımız Sivas'a Yola Çıktı! U15 Kız Güreş Takımımız Sivas'a Yola Çıktı!

Editör: TE Bilisim