HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Türkiye’nin en eski belediyelerinden olan ve 1864 yılında kurulan Tosya Belediyesinde görev yapan ve vefat eden belediye başkanlarının mezarları her yıl ölüm yıldönümlerinde Başkan Volkan Kavaklıgil tarafından ziyaret edilerek Kuran-ı Kerim tilaveti okunuyor.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ilk önce  1968 – 1983 yılları arasında 15 yıl Tosya Belediye başkanlığı yapan ve Mehmet Erkaragülle’nin mezarını ziyaret etti. Daha sonra 1984-1989 yıllarında Belediye Başkanlığı yapan merhum İzzet Kader’in mezarını ziyaret ederek kabirlerinde dua etti.

Tosya Müftülüğü din görevlileri tarafından kabirler başında Kuran-ı Kerim tilaveti okunurken, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil mezarlıkları sulayarak karanfil bıraktı.

Başkan Kavaklıgil ve beraberindekiler daha sonra, Tosya Asri Mezarlıkta bulunan şehitler için  Kuran-ı Kerim tilaveti okunarak dua edildi.

İçişleri Bakanlığı Genelgesi Doğrultusunda Toplantı Gerçekleştirildi İçişleri Bakanlığı Genelgesi Doğrultusunda Toplantı Gerçekleştirildi

Editör: TE Bilisim