Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Son günlerde Tosya ilçe merkez ve Köylerde yaşanan Elektrik kesintileri sonrası Tosya Başken Edaş yetkilileri haber sitemize önemli açıklamada bulundu.

Tosya Enerjisa yetkilisi '' Arıza onarım bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için yapılan ‘Planlı Bakım ve İyileştirme Çalışmaları Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında Tosya ilçe merkezi ve Köylerinde yaklaşık 1 haftadır önceden ilan edilerek planlı enerji kesintisi yapıldı. Son günlerde ilçe merkezinde ve köylerde yaşanan elektrik kesintisine tepki gösteren vatandaşlarımızın bizleri anlayışla karşılamalarını bekliyoruz.

Bu kesintiler Ankara merkezden proje kapsamında yapılmaktadır.Tosya Enerjisa çalışanları olarak bu çalışmaların hangi tarihde başlayaçağı ve bitirileçeği konusunda bir dahilimiz ve yetkimiz bulunmamaktadır. Genel merkezin talimatları doğrultusunda çalışma yapmaktayız. Sayın Tosya halkından bizleri anlayışla karşılayacağını umuyoruz.Tosya ilçe merkazi ve Köylerinda yapılan Arıza Onarım bakım ve altyapı çalışması 08.Kasım 2020 tarihine kadar devam edecektir.Yapılan bu çalışma sonrasında Tosya'da yaşanacak en ufak elektrik kesintisi veya arızası saniyeler içinde müdahele edilerek vatandaşlarımızı mağduriyet yaşaması engllenecektir.'' dedi..

Editör: TE Bilisim