TOSYASPOR'U DURDURAMAYACAKLAR TOSYASPOR'U DURDURAMAYACAKLAR

Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili'nin Tosya’ya, Türkiye'ye ve tüm İslam âlemine esenlik getirmesini dileyen Başkan Volkan Kavaklıgil, “Bu anlamlı gece vesilesiyle depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize de sabır diliyorum” dedi.
 
Allah’ın rahmetinin bolca lütfedildiği, edilen duaların ve tövbelerin kabul olacağının müjdelendiği Berat Kandili’ni idrak etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Cenab-ı Allah’ın affına, rahmet ve mağfiretine en fazla yaklaştığımız dua ile arınma gecesi olan Berat Kandilimiz, bizlere manevi bir nefes aldırma, kendimizi sorgulama ve gönül dünyamızı temizleme fırsatı sunar. Rabbimizin affına sığınmak için eşsiz bir gece olan Berat Kandili, elbette kırılan kalpleri onarmaya ve vicdan muhasebesi yapmamıza da vesile olacaktır.
 Beratımızın verileceğini ümit ettiğim bu anlamlı gece vesilesiyle depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize de sabır diliyorum. Yine Berat Kandili’nin Tosyalı hemşehrilerime ve İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyor, tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.”

Editör: TE Bilisim