HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

    KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Belediye Başkanı Kazım Şahin Tosya Bahçelievler Anadolu Lisesi tarafından ikincisi düzenlenen kariyer günlerinde konuştu.

Öğrencileri geleceğe hazırlamak ve sınavlara motive etmek amacıyla 12. Sınıflara yönelik kariyer günleri düzenleyen Bahçelievler Anadolu Lisesi dün ikincisini gerçekleştirdi.

Kariyer günlerine konuşmacı olarak katılan Belediye Başkanı Kazım Şahin Liderlik üzerinde çocuklara birikimlerini ve deneyimlerini aktardı. Kişilik gelişiminin %80 oranında okul çağlarında kazanıldığını belirten Şahin;” Benim planlarım hep geleceğe yönelikti, hep öne çıkmayı severdim, her zaman önde olmak isterdim. Hayatımın ilerleyen dönemlerinde Sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yaptım ve siyasete atıldım.

Bütün bunları yaparken hedefim yüksekti, her zaman hedefime ulaşmak için çalıştım. Disiplinli ve sürekli çalıştım.  Başarıyı getiren disiplin ve sürekli çalışmadır. Bahçelievler ilçemizin en başarılı okulu, ben gözlerinizdeki ışığı görüyorum, geleceğin yöneticileri sizler olacaksınız. Bahçelievler Anadolu Lisesini Fen Lisesi yapmak için çalışıyoruz, inşallah Fen Lisesi olunca başarısını artırarak devam edecek” diye konuştu.

Başkan Şahin’e deneyimlerini aktardığı için teşekkür eden Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Bekar çiçek takdim ederek günün anısına plaket verdi.









Editör: TE Bilisim