HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, devam eden projeleri yerinde incelemeler yaptı. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kavaklıgil, özellikle çok önem verdiği içme suyu arıtma tesisinin test aşamalarını başarıyla tamamlandığını söyledi.

Diğer projelerde çalışmaların devam ettiğine dikkat çeken Kavakgil, İlçenin çeşitli noktalarında devam eden yatırımların ve projelerin hızlıca yükseldiğini ve açılış töreninin yıl içinde yapılacağını söyledi.

İncelemelerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil; “Güzel Tosya’mıza eşsiz bir kimlik kazandırmak, şehrimizdeki tüm gönül dostlarımızın isteklerine cevap vermek ve 7’den 70’e her kesimin refah düzeyini artırmak adına sizlerle birlikte şekillendirdiğimiz projelerimiz hızlıca yükseliyor.

Çok uzun süreden beri şehrimizin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan içme suyu arıtma tesisimiz test aşamalarını başarıyla tamamladı.

Bununla birlikte yine ilçemize ticari anlamda büyük katkılar sağlayacak olan Oto Galericiler Sitesi ve Şehirlerarası Otogar binamız ise tamamlanırken inşallah yıl içerisinde yine sizlerle birlikte hizmete açılış törenini gerçekleştireceğiz.

Tosya’nın bölge pazarı olması noktasında son derece önemli yatırımlardan bir tanesi de Modern Mezbaha ve Hayvan pazarımız. Sosyal tesisle birlikte tam bir kompleks olarak inşa edilen projemizin bir bölümü kaba inşaat aşamasında diğer kısmında ise çelik konstrüksiyon işlemleri tamamlandı. İnşallah Kurban Bayramı na Mezbaha ne bölümünü faaliyete geçireceğiz’’ dedi.

TOSYA D100'DE BAYRAM DÖNÜŞÜ FECİ TRAFİK KAZASI TOSYA D100'DE BAYRAM DÖNÜŞÜ FECİ TRAFİK KAZASI

Editör: TE Bilisim