KURBAN BAYRAMI MESAJI

Aziz Milletimizin, yüce dinimizle müşerref olduğu kutlu asırlardan bu yana inanç, ihlâs, coşku ve heyecanla kutladığımız bir Kurban Bayramını daha idrak ediyoruz. İçinde bulunduğumuz mübarek günlerin milli kardeşlik duygularımızı, dostluk ve dayanışma heyecanımızı artırmasını ümit ediyorum.

Başta milletimizin birlik ve beraberliği, Devletimizin bölünmez bütünlüğü, uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Mukaddes Kurban Bayramı vesilesiyle Türk İslam âleminin ve Tosyalı Hemşerilerimin Kurban Bayramını içtenlikle kutluyorum.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Tosya Belediye Başkanı Kazım ŞAHİN, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan ŞAHİN mesajında; Birlik ve beraberlik devam ettiği müddetçe, Türkiye Cumhuriyeti devletini ve milletini bölmek ve parçalamak isteyen hainlerin oyunlarının boşa çıkacağını belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti devletinin tüm olumsuz şartlara rağmen Türk milletinin azmi, bağımsızlık kararı ve birlik ve beraberliği sayesinde kurulduğunu ifade eden ŞAHİN, şöyle devam etti: ''Bugün Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluşunun 89. yıl dönümünü kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk milletinin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. Birlik ve beraberliğimiz devam ettiği müddetçe, Türkiye Cumhuriyeti devletini ve milletini bölmek ve parçalamak isteyen hainlerin oyunları boşa çıkacaktır.

Bu vesile ile, tarihin dönüm noktası olan cumhuriyetin 89. yılını kutlarken başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden şehitleri, hayatta olan gazileri şükran ve minnetle bir kez daha anarak, aziz hatıraları önünde saygıyla eğildiğini belirterek; tüm Tosyalı Hemşerilerimin ve Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.
“NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE” dedi.

KAZIM ŞAHİN
TOSYA BELEDİYE BAŞKANI
Editör: TE Bilisim