Kastamonu'nun sevilen, sayılan başarılı belediye başkanı Turhan Topçuoğlu 30 Nisan 2012 Pazartesi günü öğle saatlerinde Çankırı'da kalp krizi geçirdi.


Edindiğimiz bilgilere, yaptığımız telefon görüşmeleri trafiği sonucuna göre Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantısı için geldiği Çankırı'da program bitiminden sonra bir resteurant'a yemek yenilmek için hareket edilmiş olup ilerleyen dakikalardan sonra yemek bitimi salondan çıkıldığı esnada kalp krizi geçiren Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, Çankırı Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yoğun bakımda yatan Topçuoğlu'nun tedavisine devam edildiği bildirildi. Sayın başkanımızı yanlız bırakmayan bürokratlarımız bir saniye bile olsun başkanın yanından ayrılmıyorlar.
Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.



30 Nisan 2012 Saat 14.30 itibariyle en son edindiğimiz bilgiler ve gelişmeler: KUZKA’nın Nisan ayı yönetim kurulu toplantısı için Çankırı’ya gelen MHP’li Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, toplantının ardından Hacı Ali Tesislerinde öğle yemeği yedi. Daha sonra tesis sahibinin odasına gitmek isteyen Başkan Topçuoğlu aniden fenalaştı. Yanında bulunan Ak Parti’li Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in koluna giren Topçuoğlu’na ilk müdahaleyi tesislerde bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakoç yaptı.
Ambulans ile Çankırı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Başkan Topçuoğlu, yoğun bakıma alındı. Topçuoğlu’nun tedavisi devam ediyor. Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, KUZKA Yönetim Kurulu üyesi olarak bugün saat 16.00’da Çin’e gideceği bilgilerine ulaştık.
Son dakika gelişmeler saat 15.05 : Belediye Başkanı Topçuoğlu’nun birkaç defa kalbinin durduğu ve kalp masajıyla tekrar hayat döndürüldüğü ifade edilirken Topçuoğlu’nun hava ambulansıyla Ankara İbn-i Sina Hastanesine sevk hazırlıklarına başlandığı açıklandı.
Editör: TE Bilisim