Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Karayolları 15.Bölge Müdürlüğü tarafından Kastamonu-Tosya yolunda yapılan iyileştirme çalışmaları Akkaya köyü tarafında yeniden başladı.

Geçtiğimiz yıllarda Kastamonu girişinde yapılan çalışmalar bu yılda Akkaya tarafında hız kazandı. Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci yol çalışması yapılan Akkaya Bölgesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü yaptığı açıklamada '' Geçtiğimiz yıllarda başlanan Kastamonu-Tosya yolundaki iyileştirme çalışmalarına bu yılda kaldığı yerden devam ediyor. İnşallah önümüzdeki dönemlerde Tosya tarafında da yol iyileştirme çalışmalarına ‘da başlanacaktır. Amacımız Kastamonu ile Tosya yolunu daha sağlıklı ve güvenli bir duruma getirmek. Tosyalı hemşerilerimize vermiş olduğumuzu sözü de yerine getirmenin mutluluğu içindeyiz ‘dedi.

Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci yaptığı açıklamada ‘’Amaçlarımıza tek tek ulaşıyoruz. Başlamak yapmanın yarısıdır. Geçen sene başlanan yol bugün itibarı ile devam ediyor. İnşallah bundan sonrada daha güzel bir yola kavuşacağız. Ak Parti çalışıyor Tosya kazanıyor’ ’dedi.

Kastamonu-Tosya yolunda geçen hafta başlanan yol çalışmaları Tosyalı vatandaşlar memnuniyetle karşılarken özellikle sürücüler bizim için elzem olan Tosya ile Bürnük köyü çıkışındaki rampalı alanlarda bulunan virajlar. Bamyacı virajı gibi hayati önem taşıyan bu virajlar dururken öncelik neden Akkaya tarafında düz yoldaki virajlar oldu sorularını akıllara getirdi.

Editör: TE Bilisim