SEDAT AGACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesini ziyaret eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "16 Nisan'dan sonraki yeni sistemde devlet kendine çeki düzen verecek" dedi.

 Bakan Faruk Özlü, Tosya'daki sanayicilerle bir ar bir araya geldiği toplantıda Türkiye 16 Nisan'da yeni bir sisteme geçtiğini söyleyerek, "Bu sistemle önce devlet kendine çekidüzen verecek. Sivil toplum kuruluşları, sanayici, ihracatçı yeni sisteme göre kendini revize edecek. Bu sistem daha fazla çalışmayı daha fazla üretmeyi, daha fazla büyümeyi ve bunun sonunda güçlü olmayı öngörüyor" dedi.

 ‘’ YENİ DÖNEM YENİ BİR AÇILIM DÖNEMİ OLACAK’’

Bakan Özlü ‘’ AK Parti kadroları bu güne kadar çok sayıda reform gerçekleştir. Bu yeni dönemi yeni bir açılım dönemi olarak tanımlıyoruz. Bu açılımın 3 tane ana parametresi var. Birinci parametre Demokrasi, ikincisi değişim aslında Türkiye 16 Nisanda değişimle adeta bir inovasyon dönemine geçti ve üçüncü olarak reformdur, bizler reformlara devam edeceğiz’’ dedi.

‘’ AK PARTİ YAPTIĞI HİZMETLERDE DOĞU-BATI AYRIMI YAPMADI’’

  Bakan Özlü " AK Parti İktidarı döneminde Türkiye'de yaşayan herkes için sosyal ve siyasal hayatta yenilikler yaptık. Bunu herkes için yaptık. Bizim en büyük farkımız Türkiye'nin her bölgesine hitap eden reform ve hizmetler yaptık. AK Parti, Türkiye'nin birliği ve bütünlüğünün teminatı olan bir siyasi parti" dedi.

 Bakan Özlü konuşmasının sonunda Tosyalı sanayicilere Teşekkür ederek bakanlık olarak sanayicimizin her zaman yanındayız. İstediğiniz zaman gelip sorunlarınızı bize anlatabilirsiniz kapımızı her zaman sanayicilerimize açıktır dedikten sonra Tosyalı sanayicilerle hatıra fotoğrafı çektirerek ilçeden ayrıldı.

  (SDA-




Editör: TE Bilisim