HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

Havuz Nem Alma Teknolojileri ile Havuz Verimliliğini Artırın Havuz Nem Alma Teknolojileri ile Havuz Verimliliğini Artırın

KASTAMONU (İHA) – Geçtiğimiz günlerde açıklanan büyükelçiler atama kararnamesi ile Avrupa Birliği Daimî Temsilciliği görevine atanan Tosyalı hemşerimiz Dışişleri Bakan Yardımcısı Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı önümüzdeki aylarda Brüksel’de yeni görevine başlayacak.

Geçtiğimiz yıllarda Avrupa Birliği Daimi Temsilciliği görevini başarı ile yürüten Büyükelçi Faruk Kaymakcı yıllarca Dışişleri bakanlığının çeşitli kademelerinde yaptığı başarılı görev ve tecrübesi ile Kastamonu’nun Tosya ilçesindeki hemşerilerinin haklı gururu olmaya devam ediyor.  

Büyükelçi Faruk Kaymakcı’nın Avrupa Birliği Daimi Temsilciliği görevine atama kararnamesi sonrasında bir başka Tosyalı hemşerimiz gazeteci Nazlı Yüzbaşıoğlu Anadolu Ajansı Avrupa haberleri editörü olarak Brüksel’e atandı.

Nazlı Yüzbaşıoğlu yeni görevine bu ay içinde başlaması beklenirken Büyükelçi Faruk Kaymakcı 2023 yılının ilk aylarında Brüksel’de Avrupa Birliği Daimi Temsilcisi olarak göreve başlayacak. Bakanlık kulislerinde her iki Tosyalının Avrupa Birliği görevi için Brüksel’de göreve başlaması ‘’ Avrupa Tosyalılara Emanet’’dedirttirdi.   

Editör: TE Bilisim