son günlerde deyim yerindeyse arı gibi çalışıyor. Havaların ısınmasını fırsat bilen Fen İşleri Müdürlüğü, elektrik ve doğal hatlarının zarar verdiği cadde ve sokaklarda revize çalışmalarını yürütüyor. Tosya ahşap sanayi sitesinde yer altından geçen elektrik hatlarının zarar verdiği alanlar yeni parke taşları ile düzenlenirken, bir yandan da tretuvar çalışmalarına zemin hazırlanıyor. Bölgedeki çalışmalarını hava şartlarına bağlı olarak şekillendirecek olan ekipler, kısa süre içerisinde sokakları vatandaşların kullanımına açıyor.

Ayrıca Dilküşah Mahallesi Namık Kemal Sokak ve Pilot Sokak’ta da doğal gaz hattının zarar verdiği bölgelerde parke çalışmalarını yürüten ekipler, ilçemiz ulaşımını engelleyen tüm bölgelerde kısa süre içerisinde yenileme çalışmalarını tamamlamaya gayret ettiklerini belirttiler.

Yapılan açıklamada; “Doğal gaz dağıtım hattı ve elektrik hatları ara sokaklarda ve ilçemiz ahşap sanayi sitesinde yolların deforme olmasına neden olmuştur. Ekiplerimizi hızlı bir şekilde bu bölgelere sevk ederek bozuk alanların tamiratına başladık ve kısa süre içerisinde netice almak istiyoruz. Hava koşulları uygun olduğu müddetçe ekiplerimiz, vatandaşlardan gelen istekleri de değerlendirecek ve hızlı bir şekilde operasyonlarımızı sürdüreceğiz” denildi.

Editör: TE Bilisim