Anneler İçin Tasarlanmış Dünyanın En Güzel Mücevherleri Zen de!
Bundan tam 52 yıl önce 9 Mayıs 1966 günü A.B.D de yaşayan Jarvis isimli bir kızın annesi ölür. Annesini çok seven ve ona çok düşkün olan ayrıca hayatta başka kimsesi kalmayan Jarvis'in üzüntüsü haftalarca sürer. Bu hazin olayın ardından aylar geçer ve Jarvis kendini toparladığında arkadaşlarının yanına giderek yılın bir gününü annelere ayıralım ve o günü de annelerimizle ilgili anılarla dolduralım, böylece annelerimize olan sevgi borcumuzu ödeyelim teklifinde bulunur. Jarvis'in önerisini çok beğenen arkadaşları Jarvis’i de alarak Belediye Başkanına giderler ve Jarvis’le arkadaşlarının bu çabası kısa sürede sonuç verir ve o tarihten itibaren her Mayıs ayının 2. Pazar’ı anneler günü ilan edilir ve dünyaca yayılan bu seramoni ülkemizde de Türkiye kadınlar birliğinin kararıyla yürülüğe girer.

Anneler günü hediye pırlanta KolyeAnneler günü hediye pırlanta Yakut BileklikAnneler günü hediye pırlanta Bileklik
Peki ya siz bu anneler günü hediyenizi belirlediniz mi? Onun da ötesinde annenize anneler gününde hediye seçerken nelere dikkat edeceksiniz? Eğer siz de bu anneler gününde annenize unutamayacağı güzellikte bir anneler günü yaşatmak istiyorsanız, ilk durağınız kesinlikle Zen Pırlanta olmalıdır. Anneler gününü büyük bir heyecanla bekleyen annenize Zen’den en ışıltılı ve görkemli mücevherlerden armağan ederek ana kraliçenizi dünyanın en mutlu annesi yapabilirsiniz. Annenize farklı mücevherler almak istiyorsanız klişeden kilometrelerce uzak olan takı tasarımlarını Zen Pırlanta online sayfalarında bulabileceksiniz.

pırlanta KolyeAnneler günü hediye pırlanta KolyeAnneler günü hediye pırlanta
Demode olmayan ve dünya trendleriyle yarışabilecek olan takı tasarımları Zen sayfalarında gözleri okşuyor. Yıllardır ona; çiçek, küçük mutfak eşyaları, fular, aksesuar, kıyafet, çanta, şapka, ayakkabı gibi birçok hediye almış olmalısınız... Ama anneniz Zen ürünlerini gördüğünüzde kesinlikle ayakları yerden kesilecektir. Ayrıca annenizi şaşırtacak ve koltuklarını kabartacak olan elit ve değerli taşlardan oluşan pırlantalı bir çok hediye şimdilerde Zen sayfalarında %40 indirimle sergileniyor.

Anneler günü hediye pırlanta KolyeAnneler günü hediye pırlanta Safir BileklikAnneler günü hediye pırlanta Safir Kolye
Belki o oldukça marjinal bir anne ve oldukça modern ve sıra dışı hediyelerden hoşlanıyor olabilir. O halde Zen’e gelerek National Georografik serisini , tılsım serisi ya da Reina serisinden olan ürünleri inceleyerek ona armağan edebilirsiniz. Eğer verdiğiniz hediyeyi açtığında annenizin yüzünde büyük bir şaşkınlık ve mutluluk ifadesi görmek istiyorsanız onu Zen kolye modelleri, bileklikler, küpe tasarımları ya da yüzüklerle sevindirebilirsiniz. Bu arada elbette hediyenin dış görünümü ve ambalajı da çok önenmlidir. Ama bu konuda da endişeniz olmsın zira Zen Pırlanta hediyenizi anneniz için harika bir ambalajda en özenli şekilde ayağına kadar kargolayacaktır.

Anneler günü hediye pırlantaAnneler günü hediye pırlantaAnneler günü hediye pırlanta
Pırlantaların ışıltısı, elmasların büyülü parlaklığı ve renkli taşların sihriyle annenizi farklı tasarımlardaki ışıltılara boğmak istiyorsanız işte size indirimli kampanyalarla dolu büyük bir fırsat!... Hemen www.zenpirlanta.com adresini ziyaret ederek ve ürünlerin en güzelleri seçilmeden ve tükenmeden annenize yaraşır en özel mücevher tasarımlarını sipariş edin diyoruz.

Editör: TE Bilisim