Keçiören Belediyesi Estergon Kalesi tesislerindeki Osmanlı Sofrasında gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya çok sayıda Tosyalının iştirak ettiği görüldü. Düzenlenen programın sunuculuğunu Tosya-Der Basın Müşaviri Davut ZAT yaptı. Tosya–Der Başkanı Mustafa AKÇA’nın selamlama konuşmasının ardından derneğe katkı sunanlara plaketleri verildi.

 

Programa; Yargıtay 11. Ceza Dairesi Başkanı Hüseyin EKEN, PTT Genel Müdür Yardımcısı Ali İhsan KARACA, Yüksek İhtisas Hastanesi Cerrahlarından Doç. Dr. Kerem VURAL, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Daire Başkanlarından Sami SÜMER, Bilgi Teknolojileri Bakan Danışmanı ve Maliye Hesap Uzmanı Yılmaz ŞAHİN,  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Fen İşleri Şube Müdürü Ali İhsan ATEŞ, Ankara Hastanesi Müdürü Murat BEZMEK, Diyanet İşleri Başkanı Şube Müdürü İzzet TOSUN, Numune Hastanesi Mühendisi ve Ressam Mehmet ACILAR, DDY Genel Müdürlüğü Kontrolörü Alaaddin KAYPUNTU, MHP Eski Genel Başkan Yardımcısı M. Ziya YILMAZBİLEN, Tosya Eski Belediye Başkanı Mehmet ORUÇÖZ, Keçiören Belediyesi Meclis Üyesi İsmail ERÇELEBİ, Kastamonu Dernekler Federasyon Başkanı Hasan ŞEN, Kayaönü Dernek  Başkanı Mustafa GEBEŞ, Tosya ve Köyleri Yardımlaşma Birliği Başkanı Yusuf UYGUN, Sekiler Köyü Dernek Başkanı Şerif AYTAÇ, derneklerin yönetim kurulu üyeleri, iş dünyasından; Metin BARDAK, Murat KARAKAŞ, Ahmet KAPI gibi tanınmış isimlerin yanı sıra çok sayıda Tosyalı, aileleriyle birlikte katıldılar.


 

Kahvaltılı toplantı etkinliğine ilgi yüksek düzeydeydi. Her kademeden hemşerimizin katıldığı etkinlik büyük beğeni toplarken, herkesin memnun olduğu gözlendi. Tosyalılar masa masa gezerek birbirleriyle tanıştılar, sohbet ettiler ve kaynaştılar. Doyasıya sohbetlerin yapıldığı programda özlemler giderildi… Katılımcılar, etkinliklerin daha sık aralıklarla yapılmasını Tosya Der yöneticilerinden talep ettiler. Dernek yönetimi ise; “Bu ilgi böylesi beraberliklerin devamını zorunlu kılmaktadır. Hemşerilerimizi bir araya getirmeye bundan sonra da devam edeceğiz, talepler de bu doğrultuda” diyerek önümüzdeki günlerde tekrar buluşacaklarının müjdesini verdiler.  Hemşerilerimizden saz sanatçısı Engin TANBAŞ ve ekibi de Tosya ve Kastamonu yöresine ait türkülerle katılımcılara müzik ziyafeti verdi. Müzik sonrasında programın kapanışı yapıldı. Davetliler tekrar buluşmak temennisiyle birbirleriyle vedalaşarak ayrıldılar.  

Editör: TE Bilisim