Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen 21 Mart Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında çam fidanı dikildi.

Tosya Hasan Rıza Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen  etkinliğe İlçe Kaymakam A. Ferhat Özen, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Emniyet Müdürü Selahattin Batman, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi, MHP İlçe Başkanı Suat Bazlamaççı, İlçe Müftüsü H. İbrahim Sabırlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü S. Murat Demirci, Orman İşletme Müdürü Erol Çınkır, bazı kurum amirleri, STK Başkanları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Orman Haftası Etkinlik programında AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişici ve MHP Tosya ilçe Başkanı Suat Bazlamaçcı birlikte Fidan diktiler. Fidan dikimi sırasında İHA muhabiri Sedat Ağacıkoğlu'nun her niki başkana '' Fidana bir isim verdinizmi ?'' sorusuna iki başkanda '' CUMHUR İTTİFAKI FİDANI '' ismini verdik dediler.

Daha sonra MHP Tosya ilçe başkanı Suat Bazlamaçcı mesleğinin fidancılık olduğunu söyleyerek AK Parti ilçe Başkanı Hasan Mete Dikişci'ye ''Başkanım benim çok dikili ağacım var.Sizinde bu sayede dikili bir fidanınız oldu''diyerek Ormancılık haftası gününe güzel bir tebessüm bıraktılar.

Editör: TE Bilisim