Haber: Sedat Ağacıkoğlu

AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına 400 adet gıda paketi ile destek verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı 400 adet gıda paketi hazırlayarak destek verdi. Hazırlanan gıda paketleri, törenle AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı tarafından yetkililere teslim edildi.
AK Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Milli Dayanışma Kampanyasına destek vermek amacıyla yardım kampanyası başlattıklarını söyledi. Hayırseverlerinde destek olduğu kampanyada ihtiyaç sahipleri için toplam 400 adet gıda paketi hazırlandığını belirten Başkan Corcor, ilk olarak 200 adet gıda paketini hazırlayarak yekililere teslim ettiklerini kaydetti.
 Başkan Mustafa Corcor, “İçinde bulunduğumuz zaman dilimi, milli birlik ve bütünlüğümüzün en zirve noktada bulunması gerektiği gerçeğinden hareketle bu milletin fertleri olarak üstümüze düşen görevleri hassasiyetle yerine getirmek asli görevimizdir. Bunun en güzel örneğini devlet yönetimimizin aylardır ihtiyaç duyulan tüm alanlarda olabilecek çalışmaları hayata geçirme gayreti içinde olduğunu takdirle takip ediyor ve ülkemizin bu gücün varlığından sevinç ve gurur duyuyoruz. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak bizde ‘çorbada tuzumuz olsun’ kabilinden ilçemizdeki 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan hemşehrilerimize maddi destek adına şu an için ilk etapta sağladığımız 400 kadar gıda destek kolisini, yıllardan beri sosyal yardım dağıtımında profesyonellik kazanmış olan İlçemiz Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına teslim ediyoruz. Önümüzdeki zaman diliminde de bu tür yardımlarımızı peyderpey devam ettirmeye gayret ve azmi içinde olma niyet ve kararlılığımızı bu vesile ile ifade etmek isterim” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim