AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü’nün başkanlığında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Doğa Kültür Köyü’nde program düzenledi.
Programa İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Serap Ekmekci, teşkilat üyeleri ve basın mensupları katıldı. AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Gündem 37 internet haber sitesinde yayınlanan haberde satır başlarında Tosya ilçesi hakkında önemli açıklamalarda bulunan İl Başkanı Doğan Ünlü Tosya-Kastamonu yolu ile ilğili yolun kısalaçağı müjdesini ve bilgisini paylaştı.

“TOSYA’DAKİ YOLU 52 KİLOMETREYE DÜŞÜRECEĞİMİZ BİR ÇALIŞMAMIZ VAR”
Açıklamalarına devam eden Ünlü; “İnebolu yolunun bu sene hızlı bir şekilde başlayacak. Tosya yoluyla ilgili de kısım kısım çalışmalarımız devam ediyor. Tosya’daki yolu 52 kilometreye düşüreceğimiz bir projelendirme çalışmamız var. Bu proje tünelli geçidi oluşturuyor. Bunu yaptığımızda 30 dakikada Tosya’da olacağız. Oradaki insanlarımız da Kastamonu ile daha yakın olmak istiyor, bu açıdan da fayda sağlayacak. Önümüzdeki süreç hem siyasi anlamda hem yatırım anlamında hareketli bir dönem olacak” dedi.

U15 Kız Güreş Takımımız Sivas'a Yola Çıktı! U15 Kız Güreş Takımımız Sivas'a Yola Çıktı!

“BÜYÜK BİR YATIRIMCI TALEBİ BEKLİYORUZ”
Organize sanayi bölgesinin genişletilmesine değinen Ünlü; “Yakın zamanda yine Sanayi Bakanı’mızın yanına gidiyoruz. Kamulaştırma bedellerinin birçoğunun paralarını Bakanlığı’mızdan aldık, az bir kısım kaldı onu da alacağız. Mevcut organize sanayi bölgemizin karşı tarafına doğru genişletiyoruz. Tosya OSB’mizi bin dönüme yakın genişletme orada kamulaştırma ve diğer çalışmalarımız devam ediyor. Seydiler’de de yerimiz doldu. Seydiler’in de hızlı bir şekilde genişletilmesiyle ilgili çalışmaların başlanması gerekiyor. Esas hedefimiz Araç- İhsangazi organize sanayi bölgesi. Orası 5’inci bölge. Merkez, Tosya, Taşköprü, Seydiler 4’üncü bölge. Gelişmişlik düzeyine göre 4 ve 5 olanlar var. Organizeyi o bölge yaptığımızda 6’ncı bölge imkanlarından faydalanacak. Dolayısıyla oraya büyük bir yatırımcı talebi bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim