Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Çankırı-İskilip Karayolu ve Kastamonu bölge şantiyelerinde bir dize ziyarette bulunan Coşunyürek, akşam saatlerinde Tosya'ya gelerek Dörtyol kavşaklarını ve D-100 Karayolunu incelemesinin ardından Ankara’ya hareket etti.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek’e kavşak ve D-100 Karayolu incelemesinde Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahin ve Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi hazır bulundu.

Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi Bakan Yardımcısı Yüksel Çoşkunyürek'in başka sorununuz var mı diye sorması ile Ortalıca ve Üç Pınar tuğla önünde bulunan hatalı kavşakların yeniden düzenlenmesi talebinde bulundu. İlçe Başkanı Metin Ekşi'nin bu talebi karşısında Karayolları Bölge müdürü söz alarak '' ilçe başkanımızın söylemiş olduğu kavşaklarda hiç bir sorun olmadığını ve taleblerin ve kavşak isteklerinin bitmeyeceğini ifade ederek olumsuz görüş bildirdi. İlçe Başkanı Metin Ekşi'de Bakan yardımcısının yanında kavşaklarda yaşanan sorunu tekrar detaylı bir şekilde anlatarak ''sayın müdürüm size saygım sonsuz fakat bakanımız sordu bizde durumu kendisine anlattık diyerek tartışmayı sonlandırdı.

Editör: TE Bilisim