HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

 Kastamonu’nun Tosya ilçesinde düzenlenen ‘’Cumhur İttifakı Tosya’da Buluşuyor’’ toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ve İl Başkanı Hikmet Erbilgin hakkında önemli iddialarda bulundu.

Havuz Nem Alma Teknolojileri ile Havuz Verimliliğini Artırın Havuz Nem Alma Teknolojileri ile Havuz Verimliliğini Artırın

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü www.tosyahaberleri.com haber sitesine yaptığı açıklamada’’ 28 Mayıs Pazar günü Cumhur İttifakı olarak sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar rekor bir oy ile seçeceğiz. Tosya her zaman sayın Cumhurbaşkanımıza rekor bir oy ile sahip çıktı. Bunu inşallah Pazar günü yeni bir rekor oy ile taçlandıracak. Biz Tosya’ya güveniyoruz. 14 Mayıs Milletvekilliği seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak 3-0 yapmak istiyorduk. Fakat bu Millet İttifakı adayı Hasan Baltacı ve Dalton kardeşler gibi il ve merkez ilçe başkanları karanlık odalarda bir çok hesap yapıyorlar. Hepsi Rant peşine düşmüş. Bunlar HDP ve terör örğütleri ile birlikte hareket ediyorlar. Allah bunlara fırsat vermesin İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in hanımı Hasan Baltacı’ya danışman olmuş. Hiç işe gitmeden bunlar aralarında bölüşüyorlar. İstanbul Büyükşehirden gelen erzak kolilerini ve paraları seçimlerde oy almak için kullandılar. Her türlü fırıldak dönüyor. Hasan Baltacı bir müteahhit buldu Ankara’dan kendisine sponsor oldu. Neye karşılık bu harcamaları yapıyor onu Allah biliyor. Biz Milletimizin yanında durarak 28 Mayıs ta gerekli cevabı vereceğiz’’ dedi.

Editör: TE Bilisim