HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA)- Kastamonu'nun Tosya ilçesi Sofular köyü Karapürçek mahallesinde yaşayan Ali Yentür isimli vatandaş A Haber sunucusu Erkan Tan’a mesaj göndererek Tosya ’için ‘’ Ver Mehteri ‘’ sloganını söylemesini istedi.

Osmanlı yadigârı olan Tosya için a haber ekranlarından ‘’ Ver Mehteri ‘’ isteğini yerine getiren ünlü sunucu Erkan Tan’ın isteğini kırmayan Sofular köyünden Ali Yentür hazırladığı Tosya Pirincini A Haber Televizyonuna göndererek Erkan Tan’a ulaşmasını sağladı.

Erkan Tan’ın A Haber Sabah kuşağında müthiş ‘’ Ver Mehteri ‘’ sloganı ile kendine özgü sunduğu haber programı geniş seyirci kitlesi tarafından takip edilmekte. Bu programda Tosya Pirincinin adının duyulmasına katkı sağlayan Sofular köyünden Ali Yentür ‘’ Erkan Tan her sabah severek takip ettiğim başarılı bir haber spikeridir. Kendisine mesaj atarak Kastamonu ili Tosya ilçesi için ‘’Ver Mehteri’’ demesini rica ettim. Sağ olsun Erkan Bey bizim bu talebimizi kırmadı ve sabah haberleri kuşağında birkaç defa Tosya için ‘’Ver Mehteri’’ dedi. Ayrıca bizlerden istemiş olduğu Tosya Pirincini de kendisine gönderdik’ ’dedi.

Editör: TE Bilisim