HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

 Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84.yıldönümünde Kastamonu’nun Tosya ilçesinde düzenlenen anma ve çelenk sunma programında ilginç anlar yaşandı.

Tosya Kaymakamlığı tarafından düzenlenen anma programı ilk önce Çelenklerin Atatürk anıtına sunulması saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Cumhuriyet meydanındaki programa saatlerin 09,00’da ilçe Kaymakamı Suat Hatam ve protokol yer alması ile saatlerin 09,05 olması beklendi. Programa kısa süre kala da AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi ile CHP Tosya ilçe başkanı İsmail Okuducu yerlerini alarak ayak üstü kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Bu sırada MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamacçı tören alanına gelerek AK Parti ve CHP ilçe başkanlarının yanında yerini almak istedi.

Tosya Belediyesi İtfaiye Ekiplerinden Kedi Kurtarma Operasyonu Tosya Belediyesi İtfaiye Ekiplerinden Kedi Kurtarma Operasyonu

Protokol üyelerinin omuz omuza yer aldığı o anlarda MHP ilçe başkanının CHP ilçe başkanının yanına yaklaşması zorlaştı. AK Parti ilçe başkanı yerinde rahat bir şekilde programın başlamasını beklerken CHP ilçe başkanı ile MHP ilçe başkanı tabiri uygun olur ise Tosya dili ile ‘’ıkış tıkış’’ yan yana durmaya çalıştı. Program sonlarında CHP ilçe başkanı İsmail Okuducu MHP Tosya ilçe başkanı suat bazlamacçı'nın kulağına eğilerek bir şeyler söyledi. Yaşanan o anlar anma programında ilginç görüntülere sebep oldular.

Yaşanan o anlar www.tosyahaberleri.com haber sitemisin objektiflerine yansıdı.

Editör: TE Bilisim