TOSYA KAYMAKAMI MEHMET TÜRKÖZ'ÜN 10 KASIM MESAJI

   

 Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz,Ulu Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 73'üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Türköz mesajında şu ifadelere yer verdi;

''Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, büyük komutan, büyük devlet adamı, ilke ve inkılâplarıyla uygarlık yolundaki en büyük rehberimiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 73'üncü yıl dönümünde, O'nu minnet ve şükranla anıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk; kendisini milletine adayan, bağımsızlık yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnen, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olan ve milletin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba gösteren büyük bir lider, büyük bir devlet adamıdır.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı ile Türk milletinin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, Cumhuriyet ile Türk insanına çağdaş uygarlığın yolunu açmıştır. Aramızdan ayrılışının yıl dönümünde Atatürk'ü anarken, bizlere bırakmış olduğu mirası geleceğe taşıyarak yurdumuza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmalıyız. O'na ve aziz hatırasına saygının gereği olarak, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere karşı tek yürek olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 73'üncü yıl dönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.''







10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI 

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 73. yıldönümünde saygı ile anıyoruz.

Milletimizle el ele, birlik ve beraberlik içinde Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet yaşatma ve yeni başarılarla taçlandırma konusunda; Ulu Önder Atatürk'ün Ülkemizi muasır medeniyetlerin üzerine çıkarma hedefine ulaşabilmek için azim ve kararlılıkla çalışıyoruz. Türkiye ekonomisiyle, demokrasisiyle, istikrarını koruyan, uluslararası alanda ağırlığını sürekli artıran güçlü bir ülke olarak yükselmeye devam edecektir.

İnanıyorum ki milletimiz, O’nun eserlerine, Cumhuriyetimizin bütün değer ve kurumlarına geçmişte ve bugün olduğu gibi gelecekte de sahip çıkacaktır.

Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı, ve şükranla anıyorum. 
 

       Mustafa Gökhan GÜLŞEN

       Kastamonu Milletvekili








BAŞKAN ŞAHİN’İN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyetimin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 73. yıl dönümünde ülke olarak saygıyla anıyoruz. Türk Milleti Büyük Önderimizin açtığı yolda 88 yıldır emin adımlarla yürümektedir. Onu anlamak için illa görmek duymak gerekmez. Onu anlamak ilke ve inkılâplarını, modernleşme yolunda yaptığı yeniliklerle anlamak ve gençlere emanet ettiği Cumhuriyeti korumak Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşatmak en önemli vazifemiz olmalıdır.

Gerek ekonomik, gerek sosyal ve gerekse de siyasal alanda bize bırakılan emanetlere kanımızın son damlasına kadara sahip çıkmalıyız. Tarih sahnesine çıktığımız ilk günden bu yana bize verilen değerli emaneti nasıl korumuşsak, bundan sonra da aklın ve bilimin ışığında Türkiye Cumhuriyetine ve ilkelerine sahip çıkacağız. Bu duygularla, Atatürk’ü ölümünün 73. yıldönümünde tüm Tosya halkı ve ülke olarak, saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

 

Kazım ŞAHİN

Tosya Belediye Başkanı


Editör: TE Bilisim