Orman ve Su İşleri, İçişleri, Milli Eğitim ile Sağlık Bakanlığı, bazı kişi ve firmalara 6 ay ve bir yıl süreyle ihale yasağı getirdi.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ihale yasaklarına göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Tosya Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Arsel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ni bir yıl süreyle ihalelere katılmaktan men etti.

\\\\\ Diğer Firmalar İse Şunlar \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

İçişleri Bakanlığı, Van Terziler Konfeksiyoncular Giyim Sanatkarları Esnaf Odasına kayıtlı M.Y.S. Tekstil - Mustafa Yalım'ın bir yıl süreyle ihalelere katılmasını yasakladı.

Milli Eğitim Bakanlığı, Merkez Mahallesi Pursaklar/Ankara adresine kayıtlı Nihat Yoluş ile 20 Temmuz Mahallesi Nevşehir adresine kayıtlı Tuncay Solsun'a birer yıl ihale yasağı getirdi.

Sağlık Bakanlığı, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Gürbüz Sosyal Hizmetler İnsan Kaynakları Temizlik Lojistik Gıda ve Yemek Ticaret Sanayi Şirketi ile İbrahim Ergün'ü, İzmir Ticaret Odası'na kayıtlı Tek-Med Tıbbi Cihazlar Malzeme Satış ve Teknik Servis Hizmetleri-Onur Uslugül'ü birer yıl, Konya Ticaret Odasına kayıtlı Hayrettin Varol - Varol Medikal'i de 6 ay ihalelerden men etti.

İçişleri Bakanlığı, Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına kayıtlı Mehmet Köroğlu, Terme Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Tekinkurt Taşımacılık Emlak Güvenlik Hizmetleri Kuyumculuk Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Terme Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Af-şin Temizlik Gıda İnşaat Taşımacılık Maden Oto Hizmetleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi ile Terme Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Raysam Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini 6'şar ay ihalelere katılmaktan yasakladı.

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı, İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı İpek Müflon ve Deri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Erden Telekomünikasyon Bilgisayar ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ankara Ticaret Odasına kayıtlı Kolsallar Sondaj ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı Adala Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Zeynep İlhan/İlhan Ticaret ile Hakkari Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Ceyka Ticaret – Abdullah Kundakçı'ya birer yıl ihale yasağı getirdi.

Editör: TE Bilisim